Reading

Wat is een reading:
Een reading is een methode om in korte tijd inzicht te verwerven over jezelf. Een soort quick scan van je leven in relatie tot wie je in wezen bent.
Aan het begin van de sessie vertel je mij de vraag waarmee je komt, daar spreken we kort over. Vervolgens neem ik op intu´tieve wijze waar, wat relevant is voor jou bij het oplossen van je vraag, wat de essentie ervan is. Dit verwoord ik helder en concreet.

Voor wie:
Voor iedereen. Kleine kinderen worden via de ouders gelezen en zijn niet bij de reading aanwezig. Elk onderwerp kan gelezen worden: werk, relaties, keuzes maken, kinderen, interne roerselen, familieverbindingen, enz.

Wat kan er zoal aan bod komen:
. Wat is de essentie van je vraag
. Wat beweegt je en wat belemmert je
. Hoe zijn die belemmeringen ontstaan
. Wat is er nodig om ze op te lossen
. Waar zit je kracht en hoe ga je daarmee om
. Praktisch handvatten

Resultaat:
De inzichten die je opdoet, de herkenning en erkenning voor wie jij bent en wat jij ervaart, hebben een helend effect. Een reading helpt je de rode draad te zien in jouw verhaal. De inzichten die je opdoet bij een reading helpen je om meer die keuzes te maken die bij jou, nu, passen. Het helpt je om oude patronen los te gaan laten en om meer in contact te zijn met je oorspronkelijke kracht en authenticiteit.

Praktisch:
Een reading duurt ongeveer anderhalf uur.
De reading kan op een c.d. opgenomen worden.Marcelis Consult  Marga Marcelis   Nijmegen   tel: 06-16438473